➡ Este importanta diploma pentru angajare?

Indiferent daca ai BAC-ul sau nu, o facultate terminata sau nu (indiferent de domeniu), te poti angaja in domeniul IT. Spre exemplu, Ramon Nastase, co-fondatorul platformei TeachBit, s-a angajat in IT la doar 22 de ani fara sa fi terminat facultatea. Poti face si tu asta printr-un portofoliu (care sa contina proiectele la care tu ai lucrat), un profil de LinkedIn si un CV bine pus la punct. Toate aceste lucruri le vei face in cadrul programelor educationale din platforma TeachBit. Te vom ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a-ti creea portofoliul, CV-ul si profilul de LinkedIn pentru a te putea angaja. Totodata, in cadrul platformei vei gasi o lista cu job-uri disponibile la care vei putea aplica direct, odata ce te simti pregatit.

Iti las aici mai multe materiale pe care te invit sa le parcurgi pentru a-ti face o idee mai clara despre ce ai nevoie pentru a te angaja in IT:

1. Am nevoie de o Diploma pentru a ma putea angaja? - LINK

2. De unde sa incepi (daca nu ai o facultate terminata in IT)? - LINK

3. Am nevoie de Matematica pentru a lucra in IT? E matematica necesara? - LINK

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.