➡Ma pot angaja in IT fara Experienta?

Salutare,

Vreau sa spun ca modul in care lumea functioneaza si in care noi privim lucrurile se vor schimba tot mai mult. Daca vrei sa te angajezi si sa ai parte de succes in acest domeniu (neavand o facultate sau un background), e clar ca trebuie sa recurgi la o alta abordare.

Experienta nu o prinzi parcurgand un curs. Experienta o construiesti lucrand la proiecte personale care sunt pe placul si interesul tau LA CARE adaugi partea de tehnologie pe care tu vrei sa o inveti. Asta te va ajuta sa inveti mai mult, mai rapid si sa fii mult mai pasionat de ceea ce faci zi de zi.

Iti recomand sa parcurgi acest video pentru ca vorbesc in detaliu de procesul pe care ai nevoie sa-l parcurgi pentru a te angaja in domeniu: 

De asemenea, iti recomand sa te gandesti la aplicatia ta ca la un set de mini probleme. Programarea (si IT-ul in general) este despre a rezolva anumite probleme iar tu asta cauti sa faci prin ceea ce vrei sa dezvolti. Sparge-ti aplicatia in mai multe bucatele apoi sparg eu in si mai multe bucatele apoi si mai multe pana cand ajungi la o chestie foarte palpabile si usor de implementat.

Odata ce esti la acest nivel iti va fi extrem de usor sa incep sa dezvolti acea aplicatie. nu stiu daca observi dar programarea este despre ar gandi in modul acesta. Iti las aici un video in care pot sa vezi cum am gandit eu rezolvarea unei probleme de programare.

Uite aici un exemplu legat de cum poti aborda rezolvarea problemelor:

Iar apoi urmareste acest video pentru a intelege procesul prin care ai nevoie sa treci de la 0 la angajare in IT, chiar si fara facultate sau experienta: 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.