➡ Imi gasiti voi un loc de munca? Imi garantati angajarea, dupa cursurile voastre? Sau dupa ce termin cursurile la voi, sunt pregatit sa ma angajez?

Noi iti punem la dispozitie, direct in platforma o baza de date cu locuri de munca disponibile pe diferite arii din domeniul IT, Technologie si Digital (IT Support, Web Dev, Mobile Dev, Software Dev, Sys Admin, etc.). Este important sa te pregatesti dpvd. tehnic si human skills, sa urmezi recomandarile noastre pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Sistemul nostru educational te ajuta sa obtii claritatea drumului pe care il ai de parcurs, sa te pregatesti dpvd. teoretic si practic pentru a putea lucra si performa in lumea reala a IT-ului. Suntem aici sa te sustine in drumul tau: noi venim cu informatia, aplicabilitatea practica, echipa, suportul, comunitatea si tehnologia de invatare, iar tu ai nevoie sa vi cu asumarea, dedicarea si intentia de a te transforma in cea mai buna versiune a ta.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.